Rólunk

A MARÉNO Kft. több mint 10 éves működése alatt jelentős gyakorlatot szerzett a generálkivitelezés terén is. Családi és társasházak, valamint ipari és egyéb épületek komplett kivitelezésében szereztünk kiemelkedően nagy tapasztalatot.
A bonyolult, összetett munkák specialistájaként bármilyen generálkivitelezői munkát nyugodt szívvel ránk bízhat, legyen szó kisebb vagy akár komplexebb projektről. Nálunk természetes, hogy megrendelőink számára minden esetben garantáljuk a 100%-os minőséget, a határidők betartásával.
Generálkivitelezés
Az évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező MARÉNO Kft. az építőipari generálkivitelezés során az építési beruházás megvalósítását vállalja a megrendelő által adott tervdokumentáció alapján, költséghatékonyan, tökéletes minőségben.
Minden esetben a rendelkezésünkre bocsátott kiviteli tervek alapján, pontosan az abban foglalt tartalommal építjük meg és adjuk át az építményt a megrendelőnek.
Fontos kiemelni, hogy a generálkivitelező nemcsak a terveket készíti el, hanem a beköltözésig az egész építési projektet nyomon követi, valamennyi fázist ő koordinálja. A megvalósításban közreműködő szakkivitelezők pedig alvállalkozóként kapcsolódnak hozzá.
A generálkivitelező feladatai
A generálkivitelezés sok munkafolyamatot foglal magába: a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésén és ellátásán át, egészen a teljes körű kivitelezésig minden tevékenységet. Kiemelten fontos feladat például a munkafolyamatok pontos megszervezése, valamint a minőségi követelmények betartása is.
A generálkivitelező feladata az, hogy kulcsrakész állapotba hozza a létesítményt. A MARÉNO Kft-nél mindez a megfelelő minőségű építőanyagok használatával, illetve a lehető legjobb felkészültséggel rendelkező szakemberek munkája által valósul meg.

Öt érv hogy minket válasszon:
Előre kialkudott fix ár: az árajánlatban meghatározott ár marad a végleges ár, bármilyen változás áll be a gazdaági szférában, illetve mi vállaljuk az építőanyag árak és egyéb díjak emelkedésének kockázatát.
A tervek alapján elkészített és elfogadott árajánlat, szerződésben foglaltak szerinti fix végösszeg. Ez első hallásra nem is tűnik olyan nagy dolognak. De mindenkinek van legalább két olyan ismerőse, aki mégis ráfázott a kivitelezővel, mert a végén milliókkal többet kellett fizetnie. És nem azért mert pluszmunkával bízta volna meg a céget. Ha a megrendelő nem változtat jelentősen elképzelésén, az árajánlat és szerződés szerinti ár marad a fizetendő összeg.
Gyors kulcsrakész családi ház: nem kell több idő, mint egy könnyűszerkezetesnek
Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy építkezés évekig is eltart. Ezért nem mernek belevágni, és inkább a könnyűszerkezetes megoldásokat választják, hiszen nem akarnak még éveket albérletben vagy a szülőknél eltölteni. Sőt olyan is előfordul, hogy a házépítés elhúzódása miatt a család szétesik a sok idegeskedéstől és a feszültségektől.
Cégünk hatékony kivitelező csapatával ez nem fordulhat elő, az építkezés átlagosan 12-15 hónapot vesz igénybe.
Folyamatos elérhetőség, kapcsolattartás, változtatási lehetőség:
Mi komolyan vesszük az ügyfeleinket és partnerként kezeljük! Minden nap megtalálhatók vagyunk az építkezésen, a telefont felvesszük, vagy azonnal visszahívjuk! Nyitottak vagyunk minden változtatásra, menet közben megváltoztathatja az anyagokat, színeket, vagy akár eltolhatja a válaszfalakat!
Családi ház építés: garantáltan stressz mentesen
A kivitelező átvállalja az építkezés minden gondját A-tól Z-ig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri az építtetőnek, hiszen egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli meg a megrendelőt és egész családját, ráadásul a többi cég áraival is versenyképes!
A Generál kivitelezés mestere – kedvező árak, megbízhatóság
Az építkezés és a generálkivitelezés komplex folyamat, mely többféle munkálatot foglal magában. Az erre szánt időszak sokak számára egyet jelent az idegeskedéssel, a rendszeresen felmerülő újabb és újabb problémákkal. De biztos, hogy erről kell szólnia az új otthon megteremtésének? Az építkezéssel valami új születik meg, ami majd teret ad a céges álmok megvalósításának, vagy a magánéleti boldog éveknek. A megfelelő kivitelező cég segítségével zökkenőmentesen és a határidőknek megfelelően zajlik a generálkivitelezés minden fázisa.
Generálkivitelezés prémium színvonalon
A családi házak építése kapcsán korántsem mindegy, hogy milyen színvonalon történik a tervezés és a kivitelezés. Nem véletlen, hogy napjainkban minden korábbinál többen választják a generálkivitelezés kínálta lehetőségeket, hiszen ennek köszönhetően egy kézben futnak össze a munkafolyamatok, és a kivitelező cég irányítása alatt lesz minden. Szolgáltatásaink között előkelő helyet foglal el a generálkivitelezés, ami családi ház építés terén éppen úgy remek választásnak bizonyul, mint akkor, ha társasházak felújítása, ipari jellegű ingatlanok építése, minőségi generál kivitelezése a cél. Cégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy az összes felhasznált alapanyag kimagasló színvonalat képviseljen, hiszen a ház építése során ez rendkívül fontos.
Tervezéstől a kulcsátadásig
A generálkivitelezés folyamata már a tervezés időszakában megkezdődik. A házak helyszínének megtekintése és az ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése egyaránt lényegesek számunkra. A közös munka során a családi ház építése úgy kerül megvalósításra, hogy abban a leendő tulajdonosok elvárásai maximálisan érvényre juthassanak.