Kizárólag a 2020-as szabványoknak megfelelő házak

Szerző: admin Kategória:

A MARÉNO Kft kizárólag olyan házakat épít, melyek megfelelnek a legszigorúbb és a 2020-ban bevezetendő EU-s szabályozásnak.
Kizárólag AA++ energiaosztályú házakkal foglalkozunk, mert a fel nem használt energia a legolcsóbb, mivel azt nem kell kifizetni.
2018-tól a ThermoBurok hőtárolós családi ház építést is forgalmazzuk.
Ha valaki a hagyományos megoldásokhoz ragaszkodik, akkor téglából is felépítjük az álmai otthonát. Igény esetén hőtárolós belső betonmaggal ellátott házakat is megvalósítunk.
A külső falakban és a mennyezetben a könnyűszerkezetes házainknál 30-35 cm hőszigetelést alkalmazunk alapkiépítésben attól függően, hogy lapos vagy magastetős a családi ház.
A fűtésszámlája minden általunk épített háznak nagyon alacsony, hiszen az épületeink határoló szerkezeteinek a hőátbocsátása 0,1W/m2K, ami magáért beszél egy 38cm-es téglafal 0,3W/m2K értékével szemben. (persze a téglaházainkat is csak úgy adjuk át, hogy legalább 20 cm hőszigeteléssel látjuk el)
Kizárólag argon gázzal töltött 3 rétegű ablaküvegekkel dolgozunk, melyeket 6 kamrás dupla gumitömítéses műanyag vagy alumínium keretekbe szerelünk.
Legyen szó mediterrán, minimál vagy extrémkivitelű és megjelenésű épületről, mi megvalósítjuk azt egész Európán belül.
Kollégáink hétfőtől- szombatig reggel 8 órától este 6 óráig várják a hívásokat, de az internetes ügyfélszolgálatunk nonstop a rendelkezésére áll.

Kategória: Cikkek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük